Preuverie in de Wiesj

Menukaart

Lunch of diner, tapas, hapje & drankje
Laat u culinair verrassen bij Preuverie in de Wiesj met een heerlijk diner, een smakelijke lunch, borrelhapje of tapas. Of na een wandeling met een heerlijke cappuccino en Limburgse vlaai of een lekker speciaalbiertje op ons terras. Onze menukaart wisselt regelmatig, afhankelijk van het seizoen. Nergens smaakt het eten beter dan in bourgondisch Limburg. Een afwisselend landschap van bossen, beekjes, heuvels en plateaus bepalen het schitterende uitzicht op de exclusieve Zuid-Limburgse terrassen. Wij verheugen ons erop u te laten genieten van onze pure en eerlijke ingrediënten.

Heeft u iets te vieren?

Een verjaardag, jubileum, bruiloft, receptie, communie, koffietafel, een evenement of een andere bijzondere gelegenheid? Wij kunnen alles tot in het kleinste detail voor u verzorgen. Bel ons gerust en we bespreken graag met u wat de mogelijkheden zijn.


Menu

& meer

Maak een keuze uit onze uitgebreide menukaart met overheerlijke gerechten, wisselend per seizoen. Voor zowel voor een lunch, diner, tapas of gewoon een drankje en/of hapje bent u van harte welkom. We hebben regelmatig LIVE muziek en organiseren ook walking dinners (bezoek onze facebookpagina’s voor sfeerimpressies).
Ook na een prachtige wandeling in het Zuid-Limburgse land, bent u van harte welkom voor een hapje en een drankje.
Socials
  • Preuverie in de Wiesj
  • Wissengrachtweg 6a
  • 6336 TJ Hulsberg
  • Nederland
Openingstijden
vrijdag, zaterdag en zondag
vanaf 12.00
(keuken sluit om 21.00)
ma. di. wo. do. gesloten
Klik hier voor een duidelijk en volledig overzicht van onze openingstijden.
Alle rechten voorbehouden © , Preuverie In de Wiesj.
Website beheer en onderhoud door LinQxx.